Şehit Hasan Acar Ortaokulu

Vizyon: Atatürk İle Ve İnkilaplarına Bağlı, Kariyer Sahibi Olabilen, Kendine Güvenen, Aktif, Sorumluluk Sahibi, Kültürel Değerleri Benimseyen, Yeniliklere Açık, Hoşgörülü, Eğitim Öğretime Önem Veren, En Az Bir Yabancı Dil Bilen, Sosyal Değişime Ayak Uydurabilen Liderler Yetiştirmek.

Misyon: Biz…. Tüm öğrencilerin, öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanıma ve onlara, 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı,, çalışkan, ülkesini seven,çevresine saygılı, kendine güvenen,geleceğe güvenle bakıp yere sağlam basabilen, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan ve pozitif düşünen, Türk milletinin sahip olduğu tüm değerlere sahip ve bu değerleri tüm dünyaya göstermeye aday, evrensel bilgi ve beceriyle donanımlı genç nesiller yetiştirmektir.

Saatler: SABAH:08.40 / 12.00 ÖĞLE:13.00 / 15:30
Isınma: DOĞALGAZ KALORİFERLİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0236) 413 9928

WEB - https://hasanacarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şehit Hasan Acar Ortaokulu, Seydi Ahmet Mah. 298 Sokak No 39 45220 Akhisar/Manisa

Yerleşim Yeri - Seyitahmet Mahallesi 298 Sokak No:39 Akhisar/Manisa

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL:53KM İLÇE:YÜRÜYÜŞ MESAFESİ