Resfebe yarışmamızın 2. Aşaması gerçekleşti.

30.12.2022 113

Sorduğumuz resfebe sorularına cevap vererek ilk turu başarıyla geçen 5 öğrencimiz; Ecrin Beren DERETARLA, Ecrin CENGİZ,  İkbal Sıla VAROL, Kadriye Gül GİRGİN ve Ayaz Ercan ARGITHAN olmuştur.

Tüm etkinliklerimizde amacımız, önce kendilerine, sonra topluma faydalı bireyler olmaları için atalarımızın ilkelerini aşılayarak iyi insan olmalarını sağlamak,  farklı deneyimler kazandırmaktır. Bu amaca hizmet etmek üzere 2. turda 5 öğrencimizden Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız var; ÇALIŞKAN OLMAK." sözünü resfebe ile anlatmalarını istedik. Özgün anlatımıyla 6/C sınıfı öğrencimiz Kadriye Gül GİRGİN 1. olmuş ve ödüllendirilmiştir.

Katılım gösteren tüm öğrencilerimize, yarışmayı düzenleyen Akıl ve Zekâ Oyunları Kulübü öğretmenlerimize, destekleyen idaremize teşekkür ederiz.

30-12-2022