Okul Temelli Mesleki Gelişim kapsamında okulumuzdaki öğretmenlerimize yine okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Gamze Türedi tarafından iki günlük eTwinning Platformu Bilgilendirme Semineri düzenlenmiştir.

Okul Temelli Mesleki Gelişim kapsamında okulumuzdaki öğretmenlerimize yine okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Gamze Türedi  tarafından iki günlük eTwinning Platformu Bilgilendirme Semineri düzenlenmiştir. Bu kapsamda birinci gün proje fikrinin nasıl gelistirileceği, bir proje olması gereken özellikler anlatılıp örnek projeler incelenmiştir. İkinci gün ise yeni kullanılmaya başlanan ESEP platformu tanıtımı,kayıt olma, ortak bulma,en çok kullanılan web2 araçları anlatılıp eğlenceli bir Kahoot oyunuyla seminerimiz sonlanmıştır. Semineri veren öğretmenimiz Gamze Türedi'ye teşekkür ederiz. Yeni eTwinner'lar geliyor..

25.05.2023 79

25-05-202325-05-202325-05-2023