Görsel sanatlar ve teknoloji tasarım sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Şehit Hasan Acar Ortaokulu’ndan Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım sergisi

Akhisar Şehit Hasan Acar Ortaokulu Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım sergisi Akhisar Öğretmenevi Camlı Salonda düzenlenen törenle bugün açıldı. Şehit Hasan Acar Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni İlkay Yıldız Çapan, Teknoloji Tasarım öğretmeni Asude Can ve öğrencilerinin yapmış oldukları yaklaşık 350’ye yakın çalışmaları Öğretmenevi Camlı Salonda sergilendi.

Şehit Hasan Acar Ortaokulu Müdürü Kamile Gökalp, Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım sergisinin 2 gün açık kalacağını söyledi. Açılışta Müzik Öğretmeni Elif Duran Ergan ve 11 öğrencinin hazırladığı müzik dinletisi sergi açılışına katılan misafirlere keyifli anlar yaşattı.

Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım sergisinin açılış kurdelesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem, Okul Müdürü Kamile Gökalp, Görsel Sanatlar Öğretmeni İlkay Yıldız Çapan, Teknoloji Tasarım Öğretmeni Asude Can, Müzik Öğretmeni Elif Duran Ergan ve öğrenciler Bulut Orta, Eslem Araz, Elif Rana Cerit, Bülent Güler ile birlikte kestiler.

Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem; “Yeni dönem sergi mevsimimiz açıldı. Baharın gelmesiyle birlikte sergilerimizi açmaya başladık. Bugün Şehit Hasan Acar Ortaokulu’nun sergilerini açıyoruz. Bu sergide emeği olan öğretmen, idareci arkadaşlarıma ve öğrencilere teşekkür ediyorum” dedi.

09.05.2023 68

09-05-202309-05-202309-05-202309-05-202309-05-202309-05-202309-05-2023